2008. november 5., szerda

Perverz vagy sem???

Ma szex és new york napot tartottunk a legjobb barátnőmmel. A téma a szex, a párkapcsolatok és a szingli-lét.
Terítékre került néhány aberráció is. Úgy mint az egymásra pisilés, a törpe komplexus, a kisfasz-nagyfasz...
Elgondolkodtam a mai világon. Tényleg ennyi perverz ember lenne?
Persze ez csak film. De akkor is! Vajon a mi korunk termelte ki ezeket a furcsaságokat vagy azok már régen is léteztek csak nem beszéltek róluk? Egyáltalán mitől lesz valami perverz vagy elítélendő? A homoszexuálisokat elítélik csak azért mert felvállalják magukat, de engem lehurrognak a pasik, ha azt mondom a fenekem tabu! Pedig hát!
A nyáron együtt dolgoztam egy nagyon érdekes csajszival. Nem sokat voltunk kettesben. Konkrétan két napot. De az alatt a két nap alatt jobban felvilágosultam mint a gimiben négy év alatt. Sok mindenről nagyon sok mindent tudott. A szex biológiai oldalával teljesen tisztában volt. Bevallom kissé zavarban voltam a tudatlanságom miatt. Aztán megkérdeztem, hogy volt-e már orgazmusa. Azt mondta, hogy nem, pedig két éve van barátja. Ezen igencsak elgondolkoztam. Vajon a tudás olykor nem korlátozó tényező? Ha belegondolok hogy mit is csinálok és mivel és hogyan attól jobb lesz nekem? Nem az érzés lenne a lényeg?
Mostanában beszélgettem néhány férfival a szexualitásról. Elvárások, szokások, izgató dolgok. Ilyesmi. Azt hiszem nem értem a lényeget. Valahol lemaradtam a középiskolai szerelembálványozásnál. Nekem az érzés a lényeg. Nem a póz. Jobb lesz a szeretkezés attól, hogy lehetetlen pózokban, sokszor megalázó dolgokat művelünk? Nem az lenne a lényeg, hogy mit érzünk és éreztetünk? Hát a feromonok hol vannak? Egyáltalán mi értelme van még érezni valamit is? Hiszen úgyis az a lényeg, hogy szopok vagy sem!
Persze ez most skatulyázás. Persze ez nem átlag. Persze...
Mégis néha elgondolkodom. Vajon a poposzex és az orális kielégítés nem aberráció? Ha társadalmilag elfogadott lesz valami akkor az már jó is mindenkinek?
Ha nekem nem teljesen sima az intim szférám akkor már nem is vagyok nő? Vagy - teszem azt - trendi nő? A pedofilok is a simát szeretik, mégis elítélik őket.
Hol a határ a perverz és a nem perverz között???
Egyszer a turulvsperditá-n kijelentettem, hogy szeretnék egyszer szeretkezni marilyn manson sweet dreams című számára. Valaki azt mondta, hogy ez már-már perverz. Szerintem nem az. Viszont a poposzexet nem kultiválom. Ezért meg trendtelen vagyok.
Azt hiszem erről a témáról mindenkinek más a véleménye és mindenkinek más a perverz. De mi az ami mindenkinek elfogadott és mi az ami mindenkinek perverz? Ebben a témában is a társadalom dönt helyettünk? Ha valami elfogadott lesz akkor nekem is csinálnom kell?

37 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia Turul !!sok érdekes , kérdést tettél fel a bejegyzésedben ,megprobálok reagálni rá, elöször is az aberrácio. Nagyon sok perverz ember van a világon , de itt is vannak kivételek én megamat tenném , ide , mert szerintem , én egy különleges ember vagyok és , nagyon örülök , hogy megtaláltam a párom akivel kölcsönösen , nagyon nagyon , szeretjük egymást , és én nem "tipikus" férfi vagyok akinek , csak az számit , hogy legyen este szopás , annál sokkal , sokkal fontosabb , , hogy ha nincs velem örülten hiányzik minden másodpercben , szeretném , ölelni, csokolni,vigyázni , rá mindig, boldoggá tenni őt..másodszor a sexben a popot emlited , hát nem mindenki , szereti , de ezért nem kell senkit lehurogni , vagy lenézni , a mai , világban , mindenki idézöjelbe pornofilböl akar poziciokat lesni lehetetlen ,azokat megcsinálni ,szerintem itt az a lényeg , , hogy pl. én és a párom , elmondom az öszintét , senkivel nem volt ilyen jo az együttlét, mint vele ,, és örülten , szerelemböl szeretjük egymást és fantasztikus minden harmadik , irtad, hogy 2 éve volt a csajszinak barátja , és nem volt orgazmusa, hát ez ,számomra hihetetlen , ők , szerintem semmiben nem , figyeltek , egymásra , és nem volt meg náluk az a kisugárzás egynmás felé , hogy minden másodpercben , kivánom ,a párom , akárhol, akármikor , röviden ennyi majd még irok , ha lessz idöm

Perdita írta...

Nos először is leszögezném hogy a szex és a szeretkezés közt óriási különbség van!!! ÉS nem hiszem el hogy van olyan ember aki mindig csak szerelemből volt együtt valakivel!!! És az én fogalmaim szerint a szexnek egy érzés a célja: az orgazmus érzése!!! És ahhoz aztán tényleg nem kell semmi különleges! (főleg ha nagyon rég nem szexelt az illető)

A szerelmes együttlét célja persze az hogy az érzelmeket is kielégítsük. Sokkal belsőségesebb mint a puszta szex. Ilyenkor a kapcsolat megerősítése a szex! Valami egészen különleges dolog! :)

De ha nincs meg a kielégülés az egyik félnek az egy idő után nagyon zavaró! :S

Tehát szerintem mindenkinek el kell döntenie mire van szüksége!

Perdita írta...

Ja majd elfelejtem a perverziót! Mindenkinek csak az a perverz, ami neki, személy szerint már nem fér bele az egészséges szexbe. Ami neki már megalázó és kínos lenne! De semmi sem kötelező! Kipróbálni viszont lehet, ki tudja hátha bejön? Aki meg hagyja magát úgy kell!

Perdita írta...

Ja és a SZ&N a 90'es évek nagyvárosairól szól! Nem a magyar valóságról. És azóta a lapok szerint visszafogottabbak lettünk!

Turul írta...

Oké, rosszul fogalmaztam. Szerintem az egyszerű szexben is fontosabbak az érzések. Vagy inkább érzékeléseket kellene mondani. Az hogy mit vált ki belőlem az érintés, az nekem fontosabb, mint hogy hogyan csinálom.

Turul írta...

De mitől lesz valami társadalmilag perverz, el nem fogadott??? És mitől lesz valami elfogadott???

Turul írta...

A szex és new york hatására lettünk visszafogottabbak??? Vagy mitől?

Perdita írta...

A társadalmiságot a törvény, a többség általi meghatározás dönti el!

Perdita írta...

Egyszerűen csak szerintem az már túl sok volt! Rájöttünk h nem feltétlenül az a jó! Persze ez soha nem vonatkozik mindenkire!:D

Turul írta...

Még mindig nem válaszoltál arra, hogy mitől kerül valami a perverz kategóriába? Mi az ami mindenkinek perverz? És mitől?

Unknown írta...

Sziasztok!

Olvasgattam azt a blogot s látom, h itt páran eléggé fogalmatlanok bizonyos területeken. Első s legszembetűnőbb a 2éve van barátom s nem volt orgazmusom dologra írt hsz, gábortól.Hogy szerinte akkor ott vmi baj van s nem figyelnek egymásra. Te nagyon el vagy tévedve. Attól ők még lehet jobban odafigyelnek egymásra mint ti valaha is fogtok, mert sajnálatos, h nekem kell felvilágosítanom róla téged, de vannal olyan nők nem is kevesen akik egyszerűen képtelenek az orgazmusra, s ugy élik le az egész életüket, h egy sincs nekik. S ezzel nem lehet mit tenni ez van. Jobbik eset ha csikló orgazmusa lehet neki, mert ugyebár a nőknél 2fajta orgazmus van(remélem ez nem volt újdonság), mert hüvelyi a fő ami mindent visz nem. A többi meg ugyanaz mit 1-2 újságban olvastak s azt eírják itt is, semmi saját gondolat, csak amit a "kezébe" adnak. Tisztelet a kivételnek, nem sok van

Turul írta...

Azt hiszem a beszélgetés kissé félresiklott(mint ahogy az lenni szokott).
Először is nem az volt a lényeg, hogy volt-e orgazmusa a kolléganőmnek vagy sem, hanem hogy a tudomány mennyivel járul hozzá az érzésekhez.
Másodszor: ez a bejegyzés a perverziókról szólna. Arról, hogy kinek mi a véleménye ezekről. Nem baj, ha eltérünk a témától, csak ne bántsuk egymást, jó? Mindenkinek lehet véleménye. Attól hogy mások vagyunk el lehet fogadni a másik véleményét is, nemde???

Névtelen írta...

Kedves Podluzsánszky!! te azt el se tudod , képzelni , hogy én mennyire szeretem a párom , aki egy csodálatos nő,, és szerintem , neked engem ,semmiröl nem kell felvilágositanod .

Unknown írta...

Inkább nem írok többet.:) Jobb lesz mindenkinek.:)

Turul írta...

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Perdita írta...

Hát sajnálom hogy nem tudunk újat mondani az újsághoz képest! Sorry! De lehet nem mindenki olvassa mindegyik újságot! :D
Ez egy vélemény nyilvánító blog! Ami azt jelenti, hogy hozzunk az infókat és arról alkotunk véleményt, beépítjük a tudásunkba és továbbgondoljuk!
És számomra teljesen mindegy hogy újságból, egy sorozatból, vagy a kémia könyvből van-e a vélemény elindítója!

Perdita írta...

LOL

Unknown írta...

Kedves anonymus. Pedig a hszből úgy tűnt, h nagyon is kell, ha egyáltalán te vagy akinek a hsz-éhez írtam. Mivel itt nincs reg nem lehet nyomonkövetni ki kinek a nevében ír. De eléggé magadravetted, uh gondolom ugyanarról a személyről van szó. S ne keverjünk bele személyeskedést én egy szóval sem mondtam, ki mennyire szeret kit. Csak arra akartam utalni, h ezt te sem tudhatod, hát ne ítélkezz látatlanban.
ui. Ha lehet vállaljuk fel írásainkat.

Perdita írta...

Kedves névtelennek írom! Remélem nem bántalak meg! Nem kételkedett senki a szerelmedben! Elfogadjuk hogy ilyen is! Mert mi (még én is, ebben a témában is) toleránsak vagyunk! De ha ez alapján felmerült benne (amit nem értek hogy honnan szűrtél le) bocsánatot kérünk!

Perdita írta...

Asszem én voltam az egyetlen, aki a címhez és a témához kapcsolódva írt! Én igyekeztem kicsi Turul! :)

Unknown írta...

Nem tudom láttátok -e Képtelen képregény című filmet. Abban pont volt egy idevágó jelent amikor az egyik főhős összeverekszik egy rajongójával mert az csak másolónak nevezi.
Csak ennyit fűznék hozzá.:)

Unknown írta...

A fórum/blog-ok élete már csak ilyen. Elindulnak egy pontból, de nagy valószínűséggel soha érnek oda vissza.:)

Névtelen írta...

Kedves Podluzsánszky!!!

Te voltál az aki egyből személyeskedett és bunkon beszolt a másiknak ugy hogy nem is ismeri öt. Úgy gondolom hogy elég lett volna annyit irni hogy márpedig van olyan hogy van olyan nö akinek nincs orgazmusa és nem pedig a másik tudását firtatni és kifigurázni ismeretlenül. Úgy gonolom nem erre van a blog. Véleményt irunk és nem másokat szólunk le. Bea

Turul írta...

Oké, ha már ragaszkodtok a témához akkor elmondom hogy én mit gondolok! Az hogy valakinek van-e orgazmusa, az nagyon-nagyon sok mindentől függ. Ezért nagyon nehéz azt mondani, hogy kinek mi jó és mi sem. Ennyi!

Egyébként itt meg van engedve a névtelenség. Én sem szeretem, de ez egy ilyen műfaj.

Senki nem kételkedik abban, hogy a szerelem orgazmusnövelő tényező lehet, de azért a dolog nem csak ezen áll vagy bukik.

Kicsi Perditám!!! Benned sosem csalódom!!!:)

Egyébként meg ne veszekedjetek, mert bűntudatom van!!!

Unknown írta...

nem /ez kimaradt:P/

Unknown írta...

lol.Kedves Bea/névtelen/gábor. Remélem min 2 személy. Most akkor ki is replikázik nekem??? Nem azért, nem nagyon érdekel, csak azért jó lenne tudni. Mondjuk a lényeget tekintve édesmind1, ki van a gép másik végén. Látszik, h nem vtok gyakorlott fórumozók/blogozok. Ehhez hozzá kell szokni, ugy mint az életben sem vagy mindenkinek szimpatikus s nem mindenki fog segíteni. S legelőször ő tett rá becsmérlő megjegyzést, holott nem is ismeri, nem tudja milyen a kapcsolatuk. S akkor ezek után még engem támadtok le?? Először tartsatok önvizsgálatot, s majd utánna.

Névtelen írta...

Sziasztok, mindeggy a páromnak velem volt eddig a legnagyobb orgazmusa.Gábor

Turul írta...

Jöttök nekem egy doboz cigivel!!!

(öröm az ürömben: még soha nem kaptam ennyi kommentet, szip-szip)

Névtelen írta...

Sziasztok, mindeggy a páromnak velem volt eddig a legnagyobb orgazmusa.Gábor

Névtelen írta...

Ez már minden csak nem véleméy nyilvánitás egymás leszolása!!! én ebbe nem megyek bele. véleményt lehet normálisan is mondani és bunkon is a kettő között különbség van!!!!!!!! Bea Egyébként meg a bea és a gábor 2 külön ember és külön inak más gépről.

Turul írta...

Ne haragudj Gábor, de ez hogy jött ide???

Unknown írta...

Örülünk neki, s legalább még vagy 100 közös ilyen élményt nektek.
Amugy én is Gábor:)

Névtelen írta...

Köszi druszán, még legalább 1000000 ilyen élményünk lessz .. megyek pihi..

Unknown írta...

Na akkor úgy látom ma estére ennyi volt a véleménycsere.:) Nyugodalmas szép éjszakát mindenkinek.:)

Perdita írta...

Kedves névtelen Gábor és párja! Bocs de senki nem volt kíváncsi hány orgazmusotok volt együtt! De azért köszi hogy megosztottátok! Így látjuk a rossz példát, hogy mi nem való a blogra! Az a véleményem, hogy kedves névtelen Gábor kezdte a személyeskedést az elején és nem tudom pajtás mit vártál erre válaszul? Ha nem ezt! :D

Névtelen írta...

Irtunk véleményt mert kedveskedni akartunk Turulnak=legjobb barátnőmnek. Csak vannak olyanok is akik egyből leszolják a másikat és gunyolodnak rossz indulatuak. De mindegy nem érdekes. Tanulság nem irok több komentet. Attol téged Turul még szeretlek!! Bea

vikicroft írta...

Én közben kicsit elvesztettem pérszor a fonalat. Szerintem ezt egy kicsit mindenki túlreagálta...

Más, egyetértek Perditával szerintem is az a perverz, ami neked már nem fér bele. Társadalmilag meg az, amit valaki annak talál a többi ember meg követi ebben. Így születik a többség.